WERKPLEK OPLOSSINGEN
Beheerde Werkplekken voor jouw onderneming

WorkSpace Management is een oplossing waardoor alle zaken die betrekking hebben tot het beheer van je PC of Laptop centraal worden geregeld. Werkplek beheer stopt niet bij het plaatsen van een PC of Laptop. Door gebruik te maken van Workspace Management wordt het beheer van de werkplekken eenvoudiger, minder tijdrovend en zal er uniformiteit en dus ook stabiliteit ontstaan.

Het voordeel voor jou is dat software altijd op dezelfde manier beschikbaar is en dat jij en je medewerkers op iedere willekeurige werkplek binnen je bedrijf of thuis, zonder het verlies van instellingen, kunnen werken. En dit allemaal onafhankelijk van de aanwezige Windows versie of andere software. Of het nu op kantoor of thuis is, het maakt niet meer uit. De software en applicaties die jij en je medewerkers nodig hebben zijn overal veilig beschikbaar.

Op die manier zorgt een beheerde werkplek ervoor dat de bedrijfsapplicaties, die nodig zijn voor de continuïteit van de business, altijd worden vertrouwd en zonder verstoringen blijven werken.

Uniforme Handtekening voor heel het bedrijf

Wings helpt je met het creëren van een uniforme uitstraling in de communicatie per e-mail.
​Ontwerp zo veel handtekeningen als je wilt. Stel e-mailhandtekeningen op voor individuele gebruikers, werknemers die meerdere talen spreken, verschillende groepen/afdelingen of voor de gehele organisatie, maar alles in dezelfde stijl.

Vanaf nu geen verschil meer in je uitstraling naar buiten toe.


Office365 voor flexibiliteit en efficiëntie

Wil je ook alle voordelen gebruiken van Office365?
Wil je maandelijks flexibel omgaan met je licenties?
WIl je eenvoudig data delen met je collega’s en samen werken in documenten?

Wij helpen jouw bedrijf met de overgang naar Office 365 en ontdek direct alle voordelen door te werken in de Office cloud.

Meer weten?