onafhankelijk, betrouwbaar en innovatief

Wings IT B.V.

Advies en Technisch projectbegeleiding

Door onze jarenlange ervaring en passie voor ICT weten wij de perfecte balans te vinden tussen advies en techniek. 

ICT is waar wij goed in zijn. Wij halen onze energie dan ook uit het uitvoeren van opdrachten waardoor de klant naar volle tevredenheid aan de slag kan.

Bij Wings vinden wij het belangrijk dat de klant zo voordelig mogelijk gebruik kan maken van ICT, zonder daarbij de kwaliteit uit het oog te verliezen. 

Het is onze missie ervoor te zorgen dat de medewerkers bij deze bedrijven dagelijks optimaal gebruik kunnen maken van de ICT oplossingen die voor hen beschikbaar (moeten) zijn. Wij gaan voor de langere termijn en vinden het dan ook van groot belang dat er een wederzijds vertrouwen kan groeien.

Dagelijks onderzoeken wij oplossingen die het voor de klant mogelijk gebruik te maken van geavanceerde toepassingen en daarnaast ook op kosten te besparen. Buiten het feit dat nieuwe dingen leuk zijn, is het nog veel belangrijker de oplossingen die wij bieden meerwaarde bieden.

Onafhankelijk IT Advies

U heeft een ICT omgeving en alles werkt al jaren naar behoren. Maar kan het beter? Kan het veiliger?

Wings helpt u bij al uw ICT vraagstukken

Er zijn tegenwoordig legio oplossingen en diensten verkrijgbaar. Zoveel dat het soms lastig is om door de bomen het bos nog te zien. Met een gedegen advies kunt u er van op aan dat u altijd het beste advies heeft en geen oplossingen gebruikt die veel geld kosten, maar waar u niet heel veel aan heeft.

Door onze ruime ervaring zijn wij instaat u van het beste advies te voorzien. Ons doel hierbij is altijd de best passende oplossing de adviseren tegen de laagst mogelijke kosten, zonder daarbij de kwaliteit en stabiliteit uit het oog te verliezen.

Een consultant komt bij u langs en scant en analyseert uw volledige ICT omgeving.
Uit deze analyse volgt een duidelijke rapportage welke u direct kan overhandigen aan uw eigen ICT leverancier.

Technische IT Projectbegeleiding

Wings begeleid u bij uw IT Projecten.

Onze consultants bieden kennis en ervaring als het gaat bij de totstandkoming van eenvoudige en complexe IT Projecten. 

Innovatieve Oplossingen

Welke oplossingen passen bij jouw organisatie?

Wings heeft altijd haar ogen open en onderzoekt altijd of er nieuwe oplossingen op de markt komen die grote meerwaarde voor onze klanten bieden. Meerwaarde die ervoor zorgt dat systemen optimaal functioneren en op een veilige manier gebruikt worden.

Zo zorgen wij ervoor dat onze klanten en hun medewerkers het werk zo efficiënt mogelijk kunnen blijven doen.

onafhankelijk, betrouwbaar en innovatief

Wil jij ook een ICT omgeving waar je op kunt vertrouwen?