SECURITY OPLOSSINGEN
Automatische (Website) Security Controle​

Met onze volledige geautomatiseerde oplossing helpen wij jou inzichtelijk te maken waar kwetsbaarheden op jouw website en de internet toegang zitten.​

Op een door jezelf in te stellen periodieke scan volgt een uitgebreide rapportage, die vervolgens aan de website bouwer of ICT leverancier kan worden overgedragen om zo de gevonden issues op te lossen. Antivirus, spam &

Antivirus, spam & malware (Cloud)

Wings helpt je met een voor jou op maat gemaakte cloud oplossing om werkplekken en servers optimaal te beveiligen (Antivirus, Spam en Malware).​
Jij kiest zelf de modules die jij nodig hebt om jouw omgeving en jouw onderneming te beschermen. Zo bepaal jij zelf je maandbedrag.


Security Management & Analytics

Optimaliseer je security platform door gebruik te maken van een centrale oplossing die module voor module is op te bouwen.
Zo wordt er een krachtig platform neergezet dat ervoor zorgt dat je op al jouw noodzakelijke en/of gewenste manieren beveiliging kunt toepassen in jouw organisatie. Wachtwoord Beheer

Wachtwoord Beheer voor bedrijven

Wings heeft een krachtige oplossing om jouw wachtwoorden, documenten en andere gevoelige informatie tegen internetdreigingen te beschermen.
Met geavanceerde technologie helpen we jouw wachtwoorden en die van collega’s op te slaan en te beveiligen. Maar ook andere vertrouwelijke informatie zoals klantgegevens, betalingsinformatie, notities, lijsten, bestanden, foto’s en video’s zijn veilig!

Identity & Access Management

Verleen toegang tot je data en applicaties op basis van rollen binnen je organisatie. Het op basis van rol toegang verlenen op plekken binnen je ICT omgeving noemen we “Identity and Access Management”. De kracht komt hierbij vooral uit de koppelingen met HRM systemen en Active Directory van Microsoft.
Met behulp van deze oplossing kunnen standaard, dynamische en overzichtelijke portalen worden aangemaakt waarin de rollen en toegang worden beheerd.

e-mail beveiliging voor O365 en G-Suite

Voor hackers is e-mail ook nog steeds een heel makkelijke manier om via phishing, spam of andere creatieve manieren nietsvermoedende gebruikers te benaderen.
De meest gebruikte mailsystemen maken dit de hackers in principe ook heel makkelijk, omdat veel bedrijven de basis niet altijd goed of compleet op orde hebben. Wij helpen je bij het beveiligen van je mailstromen. Alle inkomende en uitgaande mail wordt onderzocht. Bijkomend voordeel is dat jouw mail nooit meer in de spamfolder bij de ontvanger terecht komt.

Meer weten?