• Wat is het?
  • Meer weten?

E-mail communicatie is nog steeds voor veel organisaties dé ingang voor veel cyber-ellende, maar ook de achterdeur voor het lekken van confidentiële informatie. Voor hackers is e-mail ook nog steeds een heel makkelijke manier om onvermoede gebruikers te benaderen, via phishing, via spam of andere creatieve manieren. De gebruikte systemen maken dit hen in principe ook heel makkelijk, want veel bedrijven hebben de basis niet altijd goed of compleet op orde.

Geïmiteerde e-mails kunnen vele vormen aannemen:

"Betaal deze factuur ..."
"Kunt u dat contract opsturen?"
"Ik moet je persoonlijke gegevens bevestigen ..."
"Bekijk de bijlage ..."
"Volg deze link om te resetten ..."

Met OnDMARC kun je jouw personeel en klanten beschermen tegen het ontvangen en het slachtoffer worden van deze e-mails.

Red Sift OnDMARC en OnINBOX helpen organisaties hun e-mail communicatie veilig en schoon te krijgen én te houden door de basisbeginselen van e-mail te controleren en te rapporteren. OnDMARC zorgt ervoor dat de manier waarop mensen en organisaties met elkaar via e-mail communiceren zodanig verloopt dat de verzender en ontvanger ook daadwerkelijk zijn wie ze aangeven te zijn. Hiermee worden phishing aanvallen tegengehouden en wordt valide communicatie gewaarborgd.

Red Sift OnDMARC en OnINBOX helpen organisaties om hun e-mail communicatie stabiel, veilig en gewaarborgd te krijgen en te houden. Wil je weten of de instellingen van jouw domein goed en veilig zijn ingesteld? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag,

Neem contact met ons op om meer te weten te komen van RedSift

Wij checken kosteloos of jouw mail veilig is

Wil je direct een demonstratie? Neem dan contact met ons op.