Innovatieve Oplossingen

Welke oplossingen passen bij jouw organisatie?

Security Scan

Met behulp van een periodieke scan kunnen wij pro-actief kwetsbaarheden op uw website boven tafel krijgen. Op deze manier voorkomt u dat er door mogelijk achterstallig onderhoud toegang wordt verschaft door ongeautoriseerde personen zoals hackers. Met onze rapportage kan uw website beheerder de gevonden lekken dichten.

VoiP

Nooit meer uitdagingen met bereikbaarheid hebben? U kunt gebruik maken van een zeer geavanceerde telefoonoplossing tegen zeer aantrekkelijke prijzen. Hoe wilt u communiceren? Bijna alles is mogelijk.

Netwerk

Met onze oplossing kunnen wij jouw onderneming binnen no-time op de rit hebben. Wings IT biedt netwerkoplossingen voor het MKB. Voor zowel bekabelde als draadloze netwerken hebben wij een passende oplossing

VPS

U bent op zoek naar een server? Wij bieden een zeer betrouwbare en veilige oplossing. Vanuit een datacenter leveren wij u een server die u voor uiteenlopende doeleinden kunt inzetten (Cloud Server). Met deze veilige manier van werken weet u dat uw data veilig achter slot en grendel staat.

Werkplek beveiliging

Wings biedt de oplossing IT omgevingen binnen een minuut te beschermen. Systemen staan 24/7 in verbinding met een wereldwijd netwerk dat constant up.........................

Meer weten over een van onze innovatieve oplossingen?