office-365
  • Wat is het?
  • Meer weten?

Office 365 is een clouddienst van Microsoft. In de vorm van een abonnement worden alle office-applicaties aangeboden. En zo heb je de meest recente versie van een softwareproduct altijd voor handen.

Wings zet een dergelijke omgeving voor jouw onderneming op en beheert deze ook.

 

Waarom Office 365?

Zodra je Office 365 gaat gebruiken, worden er direct een aantal mogelijkheden ontsloten. Bij de meeste licentievormen kun je per gebruikerslicentie meerdere installaties op verschillende devices, zoals computers, laptops en tablets, uitvoeren.

Wanneer je ervoor kiest gebruik te maken van de gedeelde opslag (OneDrive), dan kunnen meerdere gebruikers samenwerken in de documenten.

Flexibiliteit

Normaal gesproken betaal je bij de initiële aanschaf van het Office softwarepakket eenmalig een flink bedrag. Waarna je vervolgens ieder jaar weer losse (extra) bedragen moet betalen voor de verschillende updates.

Bij het gebruik van Office 365 kunnen bestaande licenties ook aan andere gebruikers worden gekoppeld. Je kunt zelfs maandelijks bepalen of er meer of minder licenties nodig zijn. Je betaalt dus niet meer voor onnodige licenties!

Alle voordelen op een rijtje:

  • Maandelijks opzegbaar
  • Schaalbaar
  • Geen grote investeringen
  • Eenvoudig data delen met uw collega's
  • Samen werken in documenten
  • Geen omkijken naar beheer

 

 

Om rekening mee te houden

Je hebt een internetverbinding nodig om de Office 365 abonnementen te installeren en te activeren.

Om de installatie actief te houden moet een device waarop Office 365 is geplaatst, eens in de 39 dagen verbinding maken met internet.

Ook bij de Outlook cloud versie, is internet noodzakelijk. Uiteraard kan afhankelijk van de abonnementskeuze ook Outlook op het device (computer) worden gezet. De eerder ontvangen mail is dan beschikbaar.

Wanneer de desktopversies van de Office Applicaties worden gebruikt, kan er  gewoon met de software worden gewerkt. Gewoon zoals iedereen gewend is.

 

Niet alle abonnementen ondersteunen dit voordeel, maar bij het abonnement Office 365 Business Premium is dit bijvoorbeeld al van toepassing.

Wat doen wij?

Wij adviseren je bij het kiezen van het juiste abonnement. Wings zorgt ervoor dat de Office 365 omgeving wordt opgezet en dat medewerkers binnen jouw bedrijf gebruik kunnen gaan maken van deze oplossing.

Desgewenst beheren wij de omgeving zodat je er zelf niet naar om hoeft te kijken.

Wil je meer weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

?

Neem contact met ons op om meer te weten te komen van Microsoft Office 365