• Wat is het?
  • Meer weten?
GravityZone van Bitdefender is een geavanceerde Antivirus en anti mal en spyware oplossing. GravityZone is bedreigingen altijd één stap voor!

De GravityZone-technologie is constant in beweging, want alleen door middel van voortdurende innovatie kunnen zij nieuwe, geavanceerde dreigingen altijd een stap vóór blijven en de beste combinatie van bescherming, prestaties en gebruiksvriendelijkheid bieden.

In tegenstelling tot traditionele leveranciers die een samenraapsel leveren van Windows-toepassingen die niet berekend zijn op virtualisatie of de cloud, combineert Bitdefender GravityZone alle benodigde beveiligingsservices voor een organisatie in één uniform platform, zodat veel kosten-effectiever een veilige omgeving voor alle eindpunten gerealiseerd kan worden.

Wings IT helpt je bij het beveiligen van jouw werkplekken en servers.

Het is mogelijk om Bitdefender GravityZone via een maandelijks, flexibel abonnement af te sluiten.
Met een wereldwijd netwerk van meer dan 500 miljoen machines beschikt Bitdefender over ‘s-werelds grootste delivery-infrastructuur. De dichtstbijzijnde concurrent moet het met ongeveer 100 miljoen machines minder doen. Het Bitdefender Global Protective Network (GPN) voert dagelijks 11 miljard query’s uit en gebruikt reflectieve modellen en geavanceerde zelflerende algoritmen om malware-patronen te herkennen, zodat u in realtime beschermd bent tegen elke mogelijke bedreiging.

Het systeem detecteert zelfs de nieuwste bedreigingen van over de hele wereld al binnen 3 seconden na hun verschijnen, en kan hierop anticiperen en maatregelen nemen. De reputatie van apps, e-mailbronnen en websites wordt voortdurend bijgehouden en zo nodig worden waarschuwingen verzonden.

Bitdefender kent verschillende onderdelen die modulair zijn te gebruiken binnen het abonnement.

Neem contact met ons op om meer te weten te komen van Bitdefender GravityZone