• Wat is het?
  • Meer weten?

Overal in de wereld zie je de verandering hoe werknemers vandaag de dag werken. Was het tot voor kort nog logisch dat de werknemers naar het kantoor gingen om te werken, tegenwoordig is de mogelijkheid om thuis te werken, belangrijker dan ooit.

Het verplicht thuiswerken, trends als “Het Nieuwe Werken”, Connected Enterprise en BYOD stellen andere eisen aan de inrichting van de werkplek, maar ook aan hoe de applicaties aan de gebruikers worden verschaft. De gebruikers verwachten dat zij hun gepersonaliseerde werkplekomgeving en applicaties overal tot hun beschikking hebben, ongeacht waar ze zich bevinden en welk device ze gebruiken.

Kortom, een optimale IT gebruikerservaring is noodzakelijk.

Appixoft levert de workspace oplossing Scense aan bedrijven, educatieve instellingen, zorginstellingen en overheidsinstellingen. In elke gepersonaliseerde werkplek, op elk device en elke locatie.

Scense geeft de gebruiker hierbij volledige vrijheid. Het maakt niet meer uit op welk (Windows) device de gebruiker inlogt. De gebruiker zal altijd zijn eigen persoonlijke desktop krijgen met zijn eigen groep applicaties: thuis, op de PC van een collega, op zijn eigen laptop of tablet.

Het maakt niet uit waar.

Scense is al jaren bekend als een eenvoudig te gebruiken en efficiënte workspace management en applicatie levenscyclus oplossing. Het Scense Platform transformeert elke PC of laptop tot een persoonlijke en op maat gemaakte werkplek met universele toegang.

Universele toegang tot IT-diensten, gebaseerd op de omgeving van de gebruiker.

Hierbij  adresseert Scense alle IT beheersuitdagingen gerelateerd aan virtuele en fysieke desktops en laptops, applicatie virtualisatie en applicatie distributie.

Scense transformeert kostbare, complexe en gedistribueerde desktop omgevingen in een eenvoudig te beheren en transparante infrastructuur. Dat doet Scense door het aanbrengen van een virtuele scheiding tussen de desktop van de gebruiker en het onderliggende besturingssysteem. Door de persoonlijke workspace en applicaties los te koppelen van het besturingssysteem, verandert Scense complexe gedistribueerde desktopomgevingen in één efficiënte, beheersbare en transparante infrastructuur.

Door haar platform-onafhankelijke benadering geeft Scense de eindgebruiker volledige vrijheid. 

En dit altijd onder controle van de systeembeheerder.

WIL JIJ IN DETAIL BEPALEN WAT ER OP EEN WERKPLEK AANGEBODEN WORDT?

Neem contact met ons op om meer te weten te komen van appixoft scense