appcheck-ng750x750
  • Wat is het?
  • Meer weten?
Vandaag de dag is het aandacht geven aan beveiliging van je ICT en website's niet meer weg te denken. Steeds vaker horen we in het nieuws dat bedrijven slachtoffer zijn van Cyber aanvallen.

Hackers proberen steeds vaker aan gevoelige data te komen om deze te gebruiken voor afpersing, of het gewoonweg door te verkopen. In sommige gevallen wordt er gehackt, puur om de omgeving kapot te maken.

Om de hierboven genoemde redenen is het daarom verstandig ervoor te zorgen dat je weet in hoeverre er kwetsbaarheden aanwezig zijn op je website of binnen je infrastructuur.

Of je nu gewoon een snelle scan wilt uitvoeren of een ervaren gebruiker bent die ultieme controle nodig heeft, AppCheck biedt volledige flexibiliteit. Scans kunnen met een paar klikken worden uitgevoerd met behulp van profielen die zijn gemaakt doorbeveiligingsexperts van AppCheck.

Met deze oplossing weet je altijd wat de status is van je website en/of IT beveiliging.
AppCheck bevat een ingebouwd workflowbeheersysteem waarmee individuele bevindingen kunnen worden toegewezen aan een lid van het team. De voortgang van de herstel acties kan vervolgens visueel worden gevolgd via het hoofddashboard.

Op deze manier is er altijd inzichtelijk of gevonden kwetsbaarheden worden opgelost.

Scans kunnen ook worden geconfigureerd om automatisch opnieuw te scannen wanneer een kwetsbaarheid als opgelost is gemarkeerd. Dit is dynamisch in te stellen.

Wings IT helpt je jouw omgeving veilig te houden.

Neem contact met ons op om meer te weten te komen van AppCheck

Gratis security scan van je website?

Ontvang nu GRATIS een proefscan van jouw website om kwetsbaarheden in kaart te brengen.